Kurs

heltsjef_ferdiglogo

«Helt sjef i klasserommet»
– en inspirerende og praktisk workshop.

(Dette er beskrivelse av åpne kurs. Her kan du bestille kurs / foredrag til din skole / konferanse / institusjon.).

Er du lærer eller lærerstudent som ønsker påfyll av inspirasjon og nye redskaper for å utvikle deg som klasseleder? Kurset «Helt sjef i klasserommet» er basert på boken Gnistrende undervisning – håndbok i klasseledelse og undervisningsdesign. På dette intensive kurset får du jobbe sammen med andre kursdeltakere og bokens forfatter for å utvikle deg videre. Kurset passer både for den som er helt i startfasen av sin lærergjerning, og den erfarne læreren som ønsker nye innfallsvinkler til sin egen praksis. Man må ikke jobbe i skolen for å ha glede av dette kurset – alle som ønsker å bli flinkere til å kommunisere med grupper i en kurs-/kommunikasjons-situasjon kan delta.

Temaoversikt:

Time 1: Tid og rom.

Hvordan utnytte de ulike klasserommenes muligheter for å skape gode læringsprosesser. Hvordan variere mellom korte og lange tidsintervaller for å holde læringstrykket oppe?

Time 2: Motivasjon.

Hvordan knekke koden for å skape motiverende læringsprosesser? Hvordan kan dynamikken mellom indre- og ytre motivasjonskrefter utnyttes i planlegging av undervisning?

Time 3: Autoritet, energi og utstråling.

Hvordan kan kunnskap om kroppsspråk og teknikker fra teateret blir avgjørende faktorer for at læreren skal lykkes? Hvordan kan den samme kunnskapen utnyttes for i større grad å se den enkelte elev?

Time 4: Individuell oppfølging, tilpasset opplæring og store grupper.

Hvordan få mer tid til den enkelte elev? Strukturerte 1:1-samtaler som en byggesten både for individuell oppfølging og arbeid med klassemiljø.

Time 5: Klasseledelse i det digitale klasserommet.

Hvordan utnytte digitale muligheter, og samtidig styre oppmerksomhet og hindre distraksjoner i et klasserom fullt av digitale fristelser?

Time 6: Åpen post

Deltakerne kan på forhånd sende inn ønsker for tema for den siste timen.

***

Tema 1-4 er basert på, men ikke identisk med tilsvarende kapitler i Gnistrende undervisning. Tema 5 er et bonusopplegg som ikke er beskrevet i vesentlig grad i boken, men er med fordi det er høyst aktuelt. Det er ikke en forutsetning at man har lest boken på forhånd, men man vil ha større utbytte av kurset om så er tilfelle.

***

Praktisk informasjon:

Kursleder:

Jørgen Moltubak, forfatter av Gnistrende undervisning og Gnistrende samarbeid.framhevet

Dato:

Kurs 1 – Mandag 20. februar 2017 kl. 0900-1500 (ledige plasser)

Kurs 2 – Tirsdag 21. februar 2017 kl. 0900-1500 (ledige plasser)

Sted:

Kursene arrangeres i lokalene til Gyldendal forlag, Sehedets gate 4, Oslo.

Pris: 1550,-

Earlybird-tilbud 1: Meld deg på innen 18.12.2016 og få 500,- kroner i rabatt + en veiledningstime etter kurset, enten på Skype eller e-post (verdi 490,-).

Earlybird-tilbud 2: Meld deg på innen 31.12.2016 og få 300,- kroner i rabatt.

OBS! Det er kun 15 plasser på hvert kurs – første mann/kvinne til mølla gjelder! Kursopplegget er praktisk og engasjerende, og du vil garantert få med deg mange impulser tilbake til klasserommet.

  • Obs: Dersom kurset er en gave, må du føre opp giverens e-postadresse her, og mottakerens adresse i kommentarfeltet.
  • Klikk på et av alternativene for å se pris.
  • Kr 0,00
  • Er kurset en gave? Før opp navn og kontaktinformasjon på mottakeren i dette feltet. Skal arbeidsgiver betale kurset? Oppgi korrekt fakturainformasjon, inkl. evt. ressursnummer i dette feltet.

Påmeldingsbetingelser: Ved betaling med Vipps, betaling nettbank, eller bankkort, er plass på kurs sikret fra betalingen er gjennomført. 14 dagers angrerett iht. regelverk. Ved betaling med faktura er plass på kurset reservert i 10 dager. Ved påmelding senere enn 14 dager før kursstart er det ingen refusjon av kursavgift ved avmelding.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre