Læringsrevolusjonen?

Filed under: Kap. 1 - Innledning

De to første setningene i Gnistrende undervisning lyder: «Dette er en bok. Med den vil jeg starte en revolusjon.» Det står en del i boken om hva som ligger i dette, hva slags revolusjon det er snakk om. Men det er ingen hemmelighet at Ken Robinson og hans bøker og TED-talks har vært til stor inspirasjon. Når jeg er rundt og snakker med lærere og lærerstudenter er det en og annen som kjenner til dette stoffet, men veldig mange gjør det ikke. Jeg vil oppfordre alle som jobber i skolen til å bruke noen minutter til å se Ken Robinson. Selv om man ikke er enig i alt han sier, gir han utfordring til tanken.

Her er hans «Bring on the learning revolution». Sjekk gjerne ut de andre også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.