Amy Cuddys tale om kroppsspråk

I kapittel 4 handler det om kroppsspråk og utstråling i klasserommet. Når jeg foreleser om dette snakker jeg ofte om hvordan kroppsspråk smitter – en lærer som utstråler trygghet og stolthet vil kunne oppleve at elevene imiterer dette. En stor inspirasjonskilde i arbeidet med dette temaet har vært Amy Cuddys TED-talk. I skrivende stund sett over 36 millioner ganger. Jeg har vist den mange ganger for elever – spesielt i forkant av presentasjoner og muntlig eksamen. Både lærere og elever har mye å lære av disse 20 minuttene:

Har du spørsmål eller kommentarer? Skriv dem i kommentarfeltet under:

Tags: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.