Skype-veiledning

Vil du ha en «sparringpartner»?

Dersom du sitter med «Gnistrende undervisning» eller «Gnistrende samarbeid» og tenker at detskypbilde hadde vært fint med en sparringpartner, kan du bestille Skype-veiledning direkte fra bøkenes forfatter.

Enten det er utfordringer med klasseledelse eller utviklingsarbeid, kan det være godt å drøfte problemstillingene med noen.

Lærerstudenter eller nyutdannede lærere møter mange utfordringer – situasjoner som der og da kan være vanskelige å håndtere, men som med litt veiledning både kan bli overkommelige, og en kime til læring.

Eksempel på tema for veiledning:

«Jeg skal teste ut en ny undervisningsform, og vil diskutere den fordi jeg er usikker på om jeg har den oversikten jeg trenger».

«Jeg er i praksis og har utfordringer som ikke dekkes av den veiledningen jeg får der».

«Jeg er en erfaren lærer, men har fått en klasse som byr på nye utfordringer. Det hadde vært fint å diskutere strategier for klasseledelse».

«Jeg er en skoleleder som ønsker å gi nytilsatte mer oppfølging enn det vi har kapasitet til på huset».

«Vi er en ressursgruppe / utviklingsgruppe som jobber med tema fra boken GS (informasjonsflyt, møtekultur osv.) og kunne trenge ekstern input i arbeidet».

Temaene i veiledningen kan ha et like stort spenn som det man finner om man leser innholdsfortegnelsen i Gnistrende undervisning og Gnistrende samarbeid. Ta gjerne en uforpliktende prat dersom du er usikker på om du skal bestille veiledning. Prisene som kommer fram på skjemaet gjelder ved bestilling på dette skjemaet. Skoleledere/skoleeiere som ønsker veiledning for flere lærere, eller en gruppe lærere, kan ta kontakt for et skreddersydd tilbud.

 

Bestill Skype-veiledning her!

Vil du ha inviduell veiledning - en sparringpartner? Bestill her.
  • Klikk på et av alternativene for å se pris.
  • Kr 0,00